Home
Persberichten
Recensies
Interessante links
Fotoalbum
Agenda
Kon. Bibliotheek
Contactformulier

 

 

 Agenda lezingen 2022

 

Copyright:Piet van 't Zelfde - www.vantzelfde.eu
 
 
  
 2022

WOENSDAG 15 mei 2022 van 10:00 tot 12:00 uur-Lezing Romeinse triomfbogen.

Het is inmiddels traditie geworden dat elk jaar een lezing zal worden ingevuld door Percival Stubbs, deze keer met een presentatie over Romeinse triomfbogen. Tijdens deze lezing zal de spreker antwoorden geven op vragen als: Waarom werden er triomfbogen gebouwd? wat zijn de verschillen? Welke triomfbogen zijn vandaag de dag nog te bezichtigen? En hoeveel stonden er in de Romeinse tijd?

Percival heeft de meest bijzondere plekken mogen bezoeken in Rome en weet op een boeiende manier de toehoorders mee te nemen de geschiedenis in.

Dit alles zal weer worden omlijst met prachtig harpspel door Minou den Hals. Haar buitengewone virtuositeit en muzikaliteit maken elk optreden van haar een bijzondere belevenis.

Iedereen is van harte welkom in de Ontmoetingskerk, Slangenburg 3 ( naast de Jumbo supermarkt) Vanwege het goed laten uitkomen van klank van de harp wordt de presentatie in de grote, verwarmde, zaal gehouden. Koffie en thee worden in de ontmoetingsruimte gepresenteerd.

Er is inloop vanaf 9.45 uur en de ochtend duurt, onderbroken door een pauze tot 12.00 uur. De toegang is vrij. De bussen van lijn 5 en 7 stoppen voor de ingang van de kerk aan het Lunenburgplein.

Minou den Hals . www.minoudenhals.com 

Locatie: Open Huis Slangenburg 3, te Dordrecht
 
Parkeren in de nabijheid is gratis.
 
Voor meer informatie:
 
Mevr. I. Reehorst e-mail: ideletter@hotmail.com 
 

 
Boek is te verkrijgen via BOL.COM

https://www.bol.com/nl/nl/p/et-cetera/9200000049220139/
 

 

 lezing 17 april 2011