Home
Persberichten
Recensies
Interessante links
Fotoalbum
Agenda
Kon. Bibliotheek
Contactformulier

 

 

 Agenda lezingen 2020

 

Copyright:Piet van 't Zelfde - www.vantzelfde.eu
 
 
  
 2020

WOENSDAG 8 JANUARI 2020 van 10:00 tot 12:00 uur-Lezing Rome ondergronds.

Het is inmiddels traditie geworden dat de eerst keer in januari zal worden ingevuld door Percival Stubbs, deze keer met een presentatie over opgravingen in Rome en wat die vertellen over het leven van de oude Romeinen. Percival heeft de meest bijzondere plekken mogen bezoeken en weet op een boeiende manier de toehoorders mee te nemen de geschiedenis in.

Dit alles zal weer worden omlijst met prachtig harpspel door Minou den Hals. Haar buitengewone virtuositeit en muzikaliteit maken elk optreden van haar een bijzondere belevenis.

Iedereen is van harte welkom in de Ontmoetingskerk, Slangenburg 3 ( naast de Jumbo supermarkt) Vanwege het goed laten uitkomen van klank van de harp wordt de presentatie in de grote, verwarmde, zaal van de kerk gehouden. Koffie en thee met een nieuwjaarslekkernij worden in de ontmoetingsruimte gepresenteerd.

Er is inloop vanaf 9.45 uur en de ochtend duurt, onderbroken door een pauze tot 12.00 uur. De toegang is vrij. De bussen van lijn 5 en 7 stoppen voor de ingang van de kerk aan het Lunenburgplein.

Minou den Hals . www.minoudenhals.com 

Locatie: Open Huis Slangenburg 3, te Dordrecht
 
Parkeren in de nabijheid is gratis.
 
Voor meer informatie:
 
Mevr. I. Reehorst e-mail: ideletter@hotmail.com 
 

 

 

 

 lezing 17 april 2011